C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article



He, makalede nekais kabil. Bunu tenkit olarak ikrar ediyorum. Işlevsel programlamada struct kullanılmasının nedenini bile bilmiyor, performans ve gayrı konular için da herhangi bir düşün barındırmıdeğerlendirme. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mkaloriız?

Veritabanı aksiyonlemleri yaparken, Object dershaneı ekseriya bilgi nesnelerini söz gelişi etmek dâhilin kullanılır. Bu şekilde veritabanı meselelemleri daha modüler hale hasılat ve bilgi manipülasyonu kolaylaşır.

O veriyi kullanabilmek sinein unboxing alışverişlemleri yaparız.Object bilgi tipi bu özelliğiyle bizlere nispeten kolay sağlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonrasında vacip tiplere Convert edebiliriz…

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Karşılık cızıktırmak için lütfen giriş kuruluşnız.

GenerateMember: Button bâtınin tasavvur bir zamanlar bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

ToolBar=Kesif kullanılan özelliklerine zahmetsiz muvasala sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir aralıkç.

Object sınıfı, C# Object Kullanımı C# dilindeki en yapı taşı sınıftır ve birşu denli taban kârlevi dâhilerir. Bu anlayışlevler beyninde nesne oluşturma, muadele katlaştırması yapma, hash kodu derç gibi sorunlemler bulunur.

Caret=Sönen çizgi, blok yahut ekleme noktasını bir penceresinin istemci yerına konumu işlemaretler bit eşlem olan şapka meslekareti.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine vardığında bekleme iconunu kazanmasını sağlar.

Person klasından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor menfi takdirde günah alırız.

Bir kurucu metot, derslik adıyla aynı ada iye, public olarak erişilebilir bir strüktürdadır. Parametre ittihaz zorunluluğu yoktur.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, belli bir fenomen tetiklenir ve bu olaya bağlı meselelemler gerçekleştirilebilir.

İsteğe rabıtlı minimumBalance bir parametre içermiş ikinci bir oluşturucu ekleyerek saksılayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu tarafından meydana getirilen bütün eylemleri gerçekleştirir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara iye olmasını esenlıyoruz. öbür bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page